Az angyalok folyamatosan körülvesznek bennünket. Isten által teremtett lények, akik segítenek bennünket embereket életutunk során. Ahhoz hogy meghalld, megtapasztald őket, kicsit magasabb rezgésre kell hangolnod magad. Ezt úgy tudod megtenni, hogy test-lélek-szellem szinten is nyitottá válsz.
Ha a mindennapokban sikerül harmóniában élned, akkor az angyalokkal való kommunikáció is könnyebben fog menni.
Test – lélek – szellem harmóniája a mindennapokban 1. rész
Test – lélek – szellem harmóniája a mindennapokban 2. rész
A természet tiszta rezgései segítenek közelebb kerülni az angyalokhoz. Ezért érdemes legalább havonta (de lehet többször is 🙂 ) kirándulni erdőbe, vízpartra, vagy tenni egy sétát a város zajától távol.
Az erdő földjének illata, a levegő tisztasága, ha egy patak is van a közelben, annak csobogása, mind mind energiával tölt fel bennünket. A csend, ami elég zajos szokott lenni, -madárhangok, kisállatok surrogása az avarban- arra késztetnek, hogy engedjük el napi gondolatainkat és figyeljük az erdőt. Ahogy fárad a láb, csendesedik az elme, tisztul az aura, emelkedik rezgésünk és ezáltal közelebb kerülünk az Angyalokhoz.
Tudjunk és merjünk kérni!
Sokan úgy vannak a kéréssel, hogy minek zavarjuk Őket apró dolgokkal, úgysincs rá idejük.. Idő és tér csak az emberek világában van, és hogy mi apró vagy nagy? Egy kavics nagy kérés? Ugyan dehogy! De ha azt egy kisgyermek kéri, neki a legszebb, legjobb, legnagyobb…!
Ne akard eldönteni az Angyalok helyett, hogy mit teljesítenek és mit nem, mert ez megint csak az egód játéka. Ha rendszeresen kérsz, azáltal megtanulsz segítséget kérni, elfogadni és hálásnak lenni, illetve elengedni! Ezek nagyon fontos dolgok, amik nélkül sokkal nehezebb az élet és egyáltalán nem harmonikus. Az angyalok jól tudják, hogy ez a földi paradicsom apró mosolyokból, apró sikerekből épül fel, ezért boldogan segítenek a legkisebb ügyedben és a legnagyobban is.
Cserébe mit adhatunk?
A hitünket, a bizalmunkat, a hálánkat, az őszinteségünket és a szeretetünket!
Hogyan is értem ezt?
A legtöbbször a kishitűségünk a legnagyobb gátlónk! Nem merjük elhinni, hogy érdemesek, alkalmasak, képesek vagyunk rá. Nem merjük elhinni, hogy tényleg megérdemeljük, és meg is kaphatjuk amit kérünk. Csak reménykedünk, de nem hisszük, hogy valóra válhat, így nem is teszünk érte semmit.
Az önbizalmunk bocsánat a kifejezésért de leginkább a béka .. alatt van. Ha nincs ön-bizalmunk, bízni sem tudunk. Ha nem bízol abban, hogy segítenek, akkor miért is kérnél?? A hála nagyon mély érzés. Őszinte, mély, a feltétel nélküli szeretetből fakadó érzés. Ha tudsz valóban őszinte lenni önmagaddal, akkor tudod mit kérhetsz és mit fogsz megkapni.
Néhány gyakorlati példa, hogy az Angyalok velünk vannak (még ha nem is tudod tudatosan, Ők valóban segítenek nap mint nap, az életünk minden percében.)
1. Intuíció: történt már veled, hogy megéreztél dolgokat? Biztos hogy igen a válaszod 🙂
Angyalok sugallták..
2. Siettél már és nagyon ott volt a helyed? Minden lámpa szinte azonnal zöldre váltott és épp az épület előtt tudtál megállni, mert pont előtted ment el valaki a parkolóból?
Az Angyalok segítettek, utat nyitottak neked…
3. Volt olyan is hogy menni akartál valahová, de semmi nem jött össze? Nehezen indultál el, nem találtad a kulcsod, vissza kellett szaladni egy fontos dologért? Az úton egy vagy több traktor, busz, egyéb lassú jármű akadályozott a tovább haladásodban? Aztán feladtad, hogy siess, lesz ahogy
lesz, vagy bosszankodtál és még nem is sikerült amiért indultál…
Az Angyalok bezártak egy ajtót, hogy nyissanak egy másikat, mely sokkal kedvezőbb lesz számodra…
4. Véletlenek… Vagy mégsem?!
5. És ha szeretnél egy egész napot Angyalok társaságában tölteni, megtudni mi az életfeladatod, vagy kérdéseid vannak amikre választ keresel, gyere el egy Angyaltanfolyamra! 😉
Sok szeretettel várlak!