SZELLEMI GYÓGYMÓDOK

 

 

MESEÁLLÍTÁS

 

Szaifné A. Adrienne
természetgyógyász-kineziológus
Meseállítás vezető
Önismereti-csoportvezető

„Hiába fürösztöd önmagadban,
csak másban moshatod meg arcodat” – miért nem megy egyedül?

József Attila idézett két sora kifejezően ragadja meg a másokhoz való kapcsolatunk létszükségletét. Fizikai szükségleteink kielégítése mellett társas lények is vagyunk. De milyen pszichológiai folyamatok irányítják a gondolkodásunkat, érzelmeinket és viselkedésünket, amikor másokkal vagyunk?

-Előző életeinkből hoztuk?
-Szüleinktől kaptuk?
-Hordozzuk a génjeinkben?
-Vagy számunkra nem megfelelő mintákat követünk?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk a meseállítás során.

A meseállítás csoportban közösen dolgozunk fel meséket. Már a mese hallgatásakor elindul egy belső folyamat a résztvevőkben, mely hatására közösen kijelöljük a mesének azt a pontját, ami mindannyiunkat megérintett. A meséből kiindulva a résztvevők saját élettapasztalatukat hozzáadva, a mesét újra formálják és ez segítséget nyújt saját élethelyzetük feldolgozásában.

A meseállítás csoportban kicsit kiszakadunk a hétköznapokból és a közösség támogató erejét felhasználva akár nehéz terhektől is megszabadulhatunk. Mások segítségével felfedezhetjük a nehézségek mögött rejlő történetet, és hogy miként tudjuk erőforrásainkat felszabadítani, annak érdekében, hogy elinduljunk a vágyott céljaink felé.

.

Mikor ajánlott?

 • ha még nem állsz készen a családállításra de érzed hogy szeretnél tenni valami jót magadért és a családodért
 • ha nem szeretnél róla beszélni de kész vagy rá hogy elengedd
 • ha egy ideje haladsz az önismereti úton ez segít további felfedezéseket tenni
 • ha szeretnéd megérezni egy közösség gyógyító támogató erejét és te is részese akarsz lenni ennek az élménynek
 • ha szeretnéd felfedezni rejtett erőforrásaidat és a visszatartó erőket téged segítő erővé szeretnéd alakítani

Következő időpontok:

Tatabánya: 2023. szombati napok 14:00-17:00 Ára: 6000Ft/Fő/alkalom

Győr: 2023. szombati napok 14:00-17:00 Ára: 6000Ft/Fő/alkalom

Pannonhalma: 2023. péntek, szombati napok   Ára: 6000Ft/fő/alkalom

Meseállitás csoport:

Mikor? Havi 1 találkozás, alkalmanként 3 óra időtartamban, összesen 8 alkalom 
őszi csoport: szeptembertől májusig

tavaszi csoport: márciustól decemberig (júli-aug szünet)

Kezdés: 2023. március  11-e 14:00-17:00 (minden hónap 2. szombatja)

Hol? Győr / Pannonhalma

Mennyiért? 6000Ft/Fő/alkalom

(bérlet vásárlása esetén 20% kedvezmény így 48.000Ft helyett 39.000Ft a teljes kurzus ára.

Részletfizetés esetén 10% kedvezmény: márciusban 22.500Ft és szeptemberben 22.500Ft fizetéssel lehetséges)

Téma: kapcsolatok

(emberi kapcsolataink, viszonyulásunk másokhoz, megítéléseink, hozzáállásunk)

Sok mindent kapunk szüleinktől gyermekkorunkban a neveltetésünk által, és még többet tapasztalunk a mindennapokban, melyek szemelyiségünket alakítják. Vannak olyan részek amikről nem mindig tudjuk eldönteni, hogy honnan is erednek, miért azt reagáljuk amit, egy bizonyos helyzetben. Előfordul, hogy akaratlanul bántunk, sértünk meg másokat, vagy veszünk fel magunkra olyan sérelmeket amik igazából nem is nekünk szólnak. A kommunikációnk sem mindig egyértelmű. Ki nem érezte azt még, hogy „de nem is ezt mondtam!” vagy „nem ezt akartam mondani!”, vagy „Miért értesz félre?”

A kimondott szavak háttérmotivációjának felismerésével a konfliktus helyzetek feloldásához vezető utat is megtalálhatjuk. Ráláthatsz saját belső működésed alapjaira, a csoporttagok által kitágulhat a saját nézőpontod, és ez hatással lesz a saját kapcsolataidra is. Fontos, hogy ne csak az elhangzott szavak halljuk meg, hanem a hátterében húzódó motivációkat is figyelembe vegyük.

Ha szeretnéd tudni, honnan erednek ezek a minták, esetleg változtatnál is rajta, akkor közöttünk a helyed!

Szeretettel hívunk és várunk, hogy velünk együtt haladva az önismeret útján egyre magasabb szinteken és egyre mélyebb rétegekben megismerd önmagad, motivációidat és reakcióidat.

Segítségünkre hívjuk a meséket és a kreativitásunkat is. Mindemellett sok játékban és nevetésben lesz részünk!

Jelentkezés: Szaifné A. Adrienne természetgyógyász kineziológus, meseállítás vezetőnél lehet szaifneaa@gmail.com, facebookon, messengeren, vagy a +3620/439-4896-os telefonszámon.

Szeretettel várjuk!

Köszönet és hála tanáromnak Várady Erikának 

https://vilagfa.info/meseallitas/

ANGYALI TALÁLKOZÁSOK

 

AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI

Kurzus vezető: Sziafné A. Adrienne IET® Mester- Oktató Tréner

A képzést kizárólag IET® Mester Oktató taníthatja és az elvégzéséről minden tanítvány az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet kap.

Ez egy gyakorlatorientált képzés, ahol nemcsak meghallgatod mit mondanak mások az angyalokról, hanem te magad is megtapasztalod energiájukat!

Tanuld meg hogyan csatornázd az angyali szeretetet, fényt és vezetést!

Az Energiamező Angyalai képzés egy 4 lépésből álló folyamaton alapul, ami képessé tesz arra, hogy energetikailag kapcsolódj a 9 IET Angyalhoz és fejleszd személyes kapcsolatodat velük. Az IET Mester-Oktató vezet végig ezen a folyamaton minden egyes IET Angyal esetében. A csoport energiája lehetővé teszi számodra, hogy sokkal intenzívebben kapcsolódj az Angyalokhoz, mintha azt egyedül tennéd. Még azok a tanítványok is gyakran érzékelik az IET  Angyalok energiáját, akik általában nem éreznek, nem látnak semmit belső érzékeléssel.

Engedd meg magadnak, hogy egy csodákkal teli nap részese légy, ahol Az Energiamező 9 IET Angyalával találkozol. Tapasztald meg a változásokat, melyeket ezek a csodás Létezők elhoznak az életedbe!

Kiknek ajánlom felfedezni az Angyalok világát?

Mindenkinek, aki szereti az angyalokat, szeretne találkozni és együtt dolgozni a 9 különleges IET Angyallal:
Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály.

 

Stevan J. Thayer,  IET ® munkája során energiablokkokat tisztított az Emberi Energiamezőben és eközben megismerkedett több angyallal is, akik felajánlották gyógyító ajándékaikat számára. Ezen munkáját összegezte Az Energiamező  Angyalai c. könyvében, ahol az emberi test energiamezejének egy -egy területét egy- egy angyalhoz kapcsolta.

Minden angyal egyedülálló gyógyító ajándékot hozhat, amit örömmel megosztanak veled is!
Ez a nap lehetőséget ad számodra, hogy hozzád hasonló tanítványokkal együtt dolgozz az Angyalokkal. Megtanulod, hogyan hívd meg az IET Angyalokat egyesével egy speciális meghívó imával, megtanulod az Angyali Szívkapcsolat technika használatát, azt, hogy hogyan kapcsolódj az angyali energiákhoz. Felfedezheted minden egyes angyal gyógyító ajándékát, akik segíthetik fejlődésedet.

Tedd az IET Angyalokat gyógyulásod útjának részévé!

Időpontok:

Angyali találkozások az IET energiamező angyalaival

Győr vagy Pannonhalma folyamatosan lehet jelentkezni! 9:00-16:00-ig


IET TECHNIKA

 

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az Integrált Energia Technikát (Integrated Energy Therapy ®), az IET ®-t, ami az angyali energiákkal való gyógyítás új dimenziója.

Az IET ® egy olyan energiatechika rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.

Mi az az IET ®?

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy ®) egy olyan energiahasználati módszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat és ezzel kitárja a kapukat a páciens személyes fejlődése előtt. Az emberi energiamezőben dolgozunk, a folyamatot az IET Mester-Oktató vezeti, azt tisztítja, amit a páciens kész elengedni. A tényleges gyógyító maga a kliens.

AZ IET Mester-Oktató (Kezelő) a csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik, mely lehetővé teszi a következő lépéseket:

 1. Energetizálás: A Kezelő, mint csatorna a megfelelő kéztartással irányítja az integrált energiát a megfelelő területre.
 2. Kioldás: A Kezelő az energiablokkot egy finom nyomással a megfelelő ponton kioldja. A negatív energialenyomat, blokk elkezd feloldódni.
 3. Elengedés: Azokat a lenyomatokat, amiket a páciens Felsőbb Tudatossága/Énje enged, a  páciens elengedi, a Kezelő kihúzza a páciens energiamezejének 4 rétegéből.
 4. Integrálás: A Kezelő a negatív lenyomatok helyére pozitív energiát integrál.

Az energetikai tisztítás és feltöltés során a páciens felöltözve, kényelmesen, fekvő helyzetben relaxál, zenét hallgat kb 1 órán keresztül.

MIÉRT HASZNOS AZ IET ® ?

Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi a mélyen elfojtott érzelmeidet.

Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az egészséged, életcélod, jóléted és kreativitásod útjában állnak.

Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.

Segít felfedezni és megélni lélekküldetésed.

Segíti az öngyógyításodat.

Megerősíti a kapcsolatodat az IET  angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz.

4AZ IET® FAJTÁI

A kezelés során a páciens felöltözve, ruhában fekszik a masszázságyon, nyugodt, relaxált állapotban, halk zenét hallgatva. A kezelés után megkönnyebbülten, pozitív energiákkal feltöltődve, örömteli állapotban távoznak a páciensek.

 1. IET ® kezelés az emberi energiamező 4 rétegéből, az étertestből, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális rétegekből a következő lenyomatok elengedését segíti sejtszinten: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, veszélyeztetettség, kényszerek, szívfájdalom, elfojtott harag, düh, stressz-erőtlenség, félelem.

A Kezelő az IET energiát a megfelelő sejtmemória területre irányítja, majd a blokkot, vagyis a negatív energialenyomatot, egy finom nyomással kioldja. A kezelés során a negatív lerakódások kitisztítása után a helyükre pozitív energiát integrálunk, ami az adott területen segítheti a továbblépést.

Időtartam: 60 perc Ár: 12.000 Ft.

 

 1. Lélekküldetés aktiválása: az IET ® kezeléshez képest további olyan technikák alkalmazása, amelyek elősegítik a páciens lélekküldetésének, élettervének aktiválódását. Egy életben több életfeladatunk is lehet, a kezeléssel az aktuális életfeladatunk elől gördítjük el az akadályokat. Ezt az aktiválást több technika is segíti, melyben a kliens is könnyedén részt vesz izom feszítő- és lazító technikákkal illetve a Kezelő által vezetett vizualizációs gyakorlattal.
 2. IET ® 5perces megerősítő kezelés: ez egy rövid, de nagyon hatékony energetizáló, feltöltő kezelés. Pozitív megerősítés.

Elsősorban azoknak ajánlom, akik már részt vettek egy IET  kezelésen.

Időtartam: 15-20 perc Ár: 4000 Ft. 

 

 1. IET ® Távkezelés: az energia nem helyhez kötött, úgy ahogy az érzelmeink és a gondolataink sem. Útjába nem áll fizikai korlát. Az IET távkezelés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes IET kezelés. Előre egyeztetett időpontban, ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a személyes IET kezelés. Általában Skype-on vagy egyéb online felületen vagyunk végig kapcsolatban.
 2. IET® Mester-Oktatói kezelés: Speciális kezelés, csak IET Mester-Oktatók végezhetik.

FONTOS! Az IET ® energia kezelés semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET Mester-Oktató nem orvos. NEM fizikai gyógyításról van szó, hanem energiamunkáról és a gyógyítás itt minden esetben erre utal. Minden energia. Az IET Kezelő a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik és elsősorban érzelmi energiablokkokat tisztít.

SVT-TISZTÍTÁSOK

 

1985 őszén Dr. Clark Cameron szociológus és felesége Sharon bemutatták Robert E. Detzlernek, a Unity Egyház lelkészének a Választerápiának nevezett pszichológiai terápiás módszerüket, amellyel a tudat alatti elmét kérdezgették.

Cameron előzőleg megismerkedett e terápia mögött rejlő alapelvvel, amely Davis Cheek-től és Leslie LeCron-tól származik, akik a Clinical Hypnotherapy című könyvükben rámutattak arra, hogy az ideomotoros válasz különösen értékes azon rejtett üzenetek beazonosításában, amelyek a hétköznapi életben problémákat okoznak.
Az ideomotoros válasz egy fizikai jeladás, melyet a tudatalatti hoz létre válaszul egy egyenesen feltett kérdésre, megkerülve ezzel a tudatos elmét.

Ezt az ideomotoros választ és az ingát használjuk az SVT során is, és így az SVT transzállapot előidézése, hipnózis nélkül biztosítja a hipnoterápia összes mélyről jövő felfedezését anélkül, hogy a kliens újraélné az összes fájdalmat és érzelmet, miközben a tapasztalatok, illetve az ismeretek a tudatos szintre kerülnek.

Cameron munkájából származó gyógyulási történetek és az életeket megváltoztató eredmények hatására Robert E. Detzler tisztítást kért saját magának, és meghívta Cameronékat, hogy tartsanak kiselőadást a templomban, a rendszer további tesztelése, érdeklődés felkeltése és eredmények érdekében.

A tisztítás olyan sikeres lett, hogy Robert megkérte a Cameron házaspárt, hogy tartsanak egy hosszabb oktató kurzust, ahol megtanulhatják a módszert.

Cameronék komoly feltételekhez kötötték a kurzust: legalább 6 tanuló jöjjön el, fejenként 2500 dollárt fizessenek a tizenkét szombati alkalomra, hat hónapra, és olvassanak el 93 pszichológiai és tanácsadási könyvet, amelyből be is számolnak, és megtárgyalják, hogyan működik az elme.

1985 novemberében elkezdték a módszer elsajátítását.

A tanfolyam kezdete után három hónappal Robert a Unity templomban már elsődlegesen ezt a módszert használta a tanácsadásaiban, óriási eredménnyel és a kliensek nagy elismerésével.

Azt vette észre, hogy a hagyományos tanácsadás révén alig volt változás a hívek között, míg a módszer használatával az emberek életében rendkívül nagymértékben pozitív változások indultak el.

A második tanfolyamon, amelyet a Cameron házaspár tartott a Kalifornia állambeli San Jose-i Stressz Kutató Intézet neve alatt, már 8 tanuló vett részt, köztük Mary Ann Detzler és Mary Marie Satterlee (ők is a Spiritual Response Association lelkészei).

1987 júniusában Mary Marie Satterlee megtanította Robertnek, hogyan dolgozzon együtt Felső Énjével.

Miután elkezdett dolgozni a módszerrel, Robert spirituális aspektusokat adott hozzá a módszerhez, és öt további programtípust fedezett fel, majd elkészítette a legyező formájú táblázatokat, hogy felgyorsítsa a munkát.

Az eljárás neve Spirituális Választerápia lett, mivel spirituális, szellemi eljárássá változott.

1991 szeptemberére Robert már 500 tanulónak tanította meg az SVT alapelveit.

1991 májusában Washington államban bejegyezték a Spiritual Response Association-t (SRA), az SVT non-profit vallási-oktatási szervezetét.

Az SVT tanulók/alkalmazók jelen vannak az Egyesült Államokban, Kanadában, Venezuelában, Kolumbiában, Angliában, Franciaországban, Hollandiában, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban, Németországban, Ausztriában, Görögországban, Spanyolországban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Malajziában.

Az SRA valóban a Fénymunkások nemzetközi szervezetévé vált.

Mára a tanácsadók, és tanárok száma folyamatosan növekszik, és a világ újabb területei nyílnak meg az SVT munkára.

Magyarországon a módszerről a Spirituális Választerápia – A szabadság ösvénye c. könyv 2007-ben jelent meg az Édesvíz Kiadónál.

Mi is az az SVT?

Az SVT egy lelki-szellemi eljárás, mellyel a tudat alatti blokkokat, előző életes és jelen életbeli energiákat lehet tisztítani Felső Énünk segítségével.

A Spirituális Választerápia (SVT) egy, a lélekkel foglalkozó módszer.

Az SVT segít abban, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk, és megoldjuk. 

Mindenkinek van tudat alatti elméje, amihez a hozzáférés  nem olyan egyszerű, mint a tudatos elménkhez. A tudat alatti elmében lévő programok és energiák, melyeket igen magas arányban előző életekből hozunk, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használunk, hogy az életünket gátló negatív programokat beazonosítsuk, majd tisztítsuk Felső Én (a tudatfelettes) segítségével. Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha feljegyzésből (lélekfeljegyzésekből) és a tudatalattiból tisztítja.

Az Akasha feljegyzésben szerepelnek a lélek által egészen a teremtésétől kezdődően a jelen pillanatig és azon is túl – előző-jelen-eljövendő életek – átélt/programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatai, energiái, érzései.

Végleges és tartós eredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást és mindent meg is tesz ennek érdekében. Csupán az SVT módszere és a tisztítás önmagában általában nem elég az életminőség javításához.

Az SVT abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen. 

Az SVT gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget/ fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni.

SVT-re jelentkezni lehet email-ben: szaifneaa@gmail.com, vagy telefonon: +3620/439-4896

Oktatónk a témában: http://www.spiritualis.hu/

ELÉRHETŐSÉGEINK

Szaifné A. Adrienne
természetgyógyász – kineziológus

Email cím

szaifneaa@gmail.com

TELEFON

+36 20/439-4896

postacím

9090 Pannonhalma,
Gizella Királyné u. 13.