BEMUTATKOZÁS

ANGYALENERGIÁK

 

A 2000-2001-es év nemcsak évezredváltás, de az életemben is fordulópontot hozott.

Ekkor kezdtem foglalkozni a természetes gyógymódokkal. Nem voltak világmegváltó céljaim, csak az életet szerettem volna túléli. Mind férjemnél mind nálam az akadémikus orvoslás zsákutcába tartott, „vegyük ki ezt a szervet, vegyük ki azt”-mondták orvosaink. Ekkor kezdtünk el gondolkodni. Az evolúció során azért alakult az ember olyanná amilyen, mert ez a működőképes..

Integrált Energia Technika – IET®
Okleveles Természetgyógyász
Kineziológus
SZAM-OKI alkalmazó- és mester
SVT
Reiki
Radiesztézia
Állapotfelmérés
Kristályokkal harmonizálás
Spirituális életmód és életvezetési tanácsadó
Young Living Közösség Hungary tagja
Energy tanácsadó

Először páciensként találkoztunk a természetgyógyászattal. Szerencsénkre egy igazán jó segítő szakemberrel hozott össze jó sorsunk akinek személyisége is nagyon meghatrozó és segítő volt! Rövid időn belül sikerült a „vegyük ki ezt a szervet”-től eljutni, a „kapott még egy kis időt de készüljön fel a műtétre” állapotig. Nagyon sokat dolgoztuk, tanultunk és az életünk egyre élhetőbbé vált. Műtétre azóta se volt szükségünk, egyikőnknek sem!

Ekkor már okleveles természetgyógyász -kineziológus voltam.

Férjem mérnök és folyamatosan azzal a kérdéssel „noszogatott”, hogy jó-jó hogy működik, de MIÉRT?

Ekkor kezdtem csak igazán halmozni az ismeretanyagot és könyvet könyv, tanfolyamot tanfolyam követett. Talán el is vesztem volna a hatalmas tudásanyagban ha nincs segítségem. Férjem volt a próbanyuszi (köszönet neki) és egyben az az ember, aki az összefüggések keresésében sokat segített.

Az anyagi világtól ekkorra eljutottuk a spirituális világig, mert megértettük, hogy az önmagában tökéletes testben megjelenő „hibák” a lelkünk konfliktusainak egy-egy megjelenése, kivetülése.

Egy agyi orientációs teszt kapcsán derült ki, hogy látok, értem alatta ha becsukom mindkét szemem akkor is 🙂

Ez csak a kezdet volt. Ezután nem sokkal várandós lettem és ezzel időmilliomos, lányom születéséig..

Egyszer csak megtörtént, megláttam az emberek auráját.  Azóta már azt is megtanultam, hogy amit látok az mit jelent.

Látóként is sok tanfolyamon vettem részt és tapasztaltam az adott technikák erősségét és egyben korlátait is.

A fordulatot az életemben gyermekem hozta. Rengeteget tanultam tőle és értettem meg az alapját a dolgoknak. A gyermekek tisztán fogadnak és engednek el, a jelenben élnek. Az élet rettentően egyszerű csak mi felnőttek bonyolítjuk túl a neveltetési és társadalmi mintáinkkal, illetve azzal, hogy rágódunk a múlton, vagy a jövőt akarjuk jobbá tenni, eközben elfelejtünk az itt és most-ban élni. Ez természetesen így rettentően le van egyszerűsítve. Valójában az egyensúlyra kell törekedni.

Sokszor esünk abba a hibába a megoldások keresése közben, hogy igazából együttérzést és empátiát keresünk, mert nem merünk szembenézni önmagunkkal. Én többször is megtettem, úgy érzem egyre sikeresebben 🙂

3 lányzó boldog anyukájaként szívesen segítek ha nem jön könnyen a baba, vagy ha már megérkezett és megbetegedett, de nem akarod gyógyszerekkel tömni. Energys gyógynövényekkel és sok-sok tapasztalatommal szívesen segítek.

Állapotfelméréssel, és Kineziológiának több ágával foglalkozom, aura tisztítással, kristályokkal és Reiki energiával is segítek.

Tudásomat folyamatosan fejlesztem, 2018-ban elvégeztem az SVT-tanfolyamot, ami nem más mint a Spirituális Választerápia, egy a lélekkel foglalkozó módszer. Az SVT segít abban, hogy felismerjük valós problémáinkat, megfogalmazzuk, és megoldjuk azokat.

2019-ben megszereztem az IET® Mester-Oktató végzettséget.
Szívesen segítek az Integrált Energia Technika alkalmazásával, és meg is tanítom használatát. Általa be tudjuk indítani az öngyógyító mechanizmusokat és nem csak magunknak, de családunknak, szeretteinknek, másoknak is tudunk segíteni!

Ez egy gyakorlatorientált tanfolyam, ahol nemcsak meghallgatod mit mondanak mások az angyalokról, hanem te magad is megtapasztalod az angyali energiákat.

A tanfolyam egy 4 lépésből álló folyamaton alapul, ami képessé tesz arra, hogy energetikailag kapcsolódj a 9 IET® Angyalhoz és fejleszd személyes kapcsolatodat velük. A csoport energiája lehetővé teszi számodra, hogy sokkal intenzívebben kapcsolódj az Angyalokhoz, mintha azt egyedül tennéd. Még azok a tanítványok is gyakran érzékelik az Angyalok energiáját, akik általában nem éreznek, nem látnak semmit.

Tedd az IET® Angyalokat életed részévé nap mint nap!

 

Én tükröt mutatok, -melyet sokszor fájdalmasan élnek meg az emberek- de soha nem többet, mint amit elbírnak. Természetesen mindenkinek megvan a lehetősége felgöngyölíteni élete fonalát és ezzel megérteni az életét. Így képesek lehetünk az elfogadásra, a megbocsátásra és az elengedésre, általa pedig a teljes testi-lelki felépülésre.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Szaifné A. Adrienne
természetgyógyász – kineziológus

Email cím

szaifneaa@gmail.com

TELEFON

+36 20/439-4896

postacím

9090 Pannonhalma,
Gizella Királyné u. 13.