Hallottál már az angyali seregekről és az angyali hierarchiáról, de nincs pontos képed, tudásod róluk? A bukott angyalokat, démonokat sem biztos hogy jól képzeled el? Félelmeid vannak, melyektől szabadulnál?
Segítek elsajátítani, hogy hogyan kapcsolódj az angyalokhoz és csatornázd az angyali szeretetet, fényt és vezetést! Válaszokat kapsz a kérdéseidre, és ezen a gyakorlatorientált tanfolyamon nemcsak meghallgatod mit mondanak mások az angyalokról, hanem te magad is megtapasztalod energiájukat!
Az Energiamező Gyógyító Angyalai tanfolyam egy 4 lépésből álló folyamaton alapul, ami képessé tesz arra, hogy energetikailag kapcsolódj a 9 Gyógyító Angyalhoz és fejleszd személyes kapcsolatodat velük.
A csoport energiája lehetővé teszi számodra, hogy sokkal intenzívebben kapcsolódj az Angyalokhoz, mintha azt egyedül tennéd. Még azok a tanítványok is gyakran érzékelik a Gyógyító Angyalok energiáját, akik általában nem éreznek, nem látnak semmit belső érzékeléssel.
Engedd meg magadnak, hogy egy csodákkal teli nap részese légy, ahol az Angyalok megmutatják lélekküldetésedet, útmutatást kapsz az életed azon területeire ahol a leginkább szükséged van rá.
Megtanítanak, hogy hogyan engedd el félelmeidet, kishitűségedet, szívfájdalmaidat. Védelmet kapsz és megtapasztalhatod a feltétel nélküli szeretet energiáját!
Tapasztald meg a változásokat, melyeket ezek a csodás Létezők elhoznak az életedbe!
Szeretettel várom jelentkezésedet!