Ez az 5 krém csoda! Szinte minden problémára megoldást nyújtanak! Próbáld ki és írd meg a tapasztalataidat! Köszönöm!

Forrás megjelölés ENERGY KLUB·2019. JÚLIUS 4., CSÜTÖRTÖK

A fantasztikus ötös: artrin, protektin, ruticelit, droserin, cytovital

Ha egy lakatlan szigetre csak öt ENERGY készítményt vihetnék magammal, egész biztosan a Pentagram® krémek lennének azok. Annyi gyógynövényt és illóolajat tartalmaznak, amennyiről a piacon fellelhető többi krém csak álmodik, és közös erővel szinte minden igényünket kielégítik. Egy szó, mint száz: végérvényesen a szívemhez nőttek, imádom az illatukat, és csak nehezen tudnám megmondani, melyikük is a kedvencem. Egyikük nélkül sem tudnám elképzelni az életem.
VÉDELEM: DROSERIN – a bátor harcos
A DROSERIN kiemelt alkalmazási területei: homlok, arc, orr alatti terület, nyaki gerinc, mellkas, tenyér. Az ember egyik legalapvetőbb igénye, hogy biztonságban érezze magát. A DROSERIN bátorságot ad ahhoz, hogy szembenézzünk a problémákkal, hogy elbírjuk a lelki, szellemi és fizikai terheket. Segít érvényre juttatni akaratunkat és személyiségünket. Biztonságérzetet és stabilitást ad számunkra. A félénk, visszahúzódó gyerekeknél (és felnőtteknél is) növeli az önbizalmat. Mindemellett feszesíti a bőrt, és megerősíti a szervezet ellenálló képességét. Ám, ami a legeslegfontosabb, felveszi a harcot a náthával és a köhögéssel, ami – mint tudjuk – a legkeményebb férfiakat is képes ledönteni a lábukról.
FEJLŐDÉS: PROTEKTIN – a türelmes tanító
A PROTEKTIN kiemelt alkalmazási területei: harmadik szem, halánték, szem alatti karikák, a máj és az epehólyag fölötti területek, ujjak közötti terület, körömágy. A szellemi, lelki és intellektuális fejlődés igénye akkor merül fel egy ember életében, ha a materiális szükségletek biztosítottak. A PROTEKTIN minden olyan esetben kiváló segítőtársunk lesz, amikor valami új, eredeti, friss megoldásra van szükségünk. Éppen ezért segíthet féktelen és átgondolatlan cselekedeteink következményeinek megoldásában, és támogat, hogy meg tudjunk birkózni a harag, a düh, a felháborodottság és az igazságtalanság érzéseivel. Jól jön azokban a helyzetekben, amelyekből hiányzik a játékosság, illetve amelyekben túl nagy a szigor. Azt kérdik, milyen fizikai problémára vegyük elő a PROTEKTIN-t? A válasz egyszerű: mindenre, ami viszket.
NYUGALOM: ARTRIN – a bölcs tanácsadó
Az ARTRIN kiemelt alkalmazási területei: homlok, arcüreg, orrüreg, csomók, fül, szem alatti karikák, áll, derék. Milyen gyakran szeretnénk megkönynyebbülten hátradőlni, abban a tudatban, hogy minden rendben van? Minden élőlénynek szüksége van nyugalomra, legalább egy rövid időre, amikor nem foglalkozik semmivel, amikor nem cikáznak a gondolatok a fejében. De egyedül az ember hajlamos ezt figyelmen kívül hagyni, és utána csodálkozik, hogy mindene fáj. Az ilyen pillanatokra teremtetett az ARTRIN. Segít megszabadulni a fájdalomtól, a fáradságtól és a kimerültségtől. Nem meglepő, hogy már régóta az ARTRIN a legkedveltebb Pentagram® krém. Képes ugyanis rengeteg problémát megoldani helyettünk. Kiválóan alkalmazható minden olyan esetben, amikor úgy érezzük, hogy gúzsba kötnek minket, amikor hiányzik a fegyelem az életünkből, vagy amikor bölcsen és intuitív módon kell eljárnunk. Az ARTRIN nem engedi, hogy eluralkodjon rajtunk a félelem vagy, hogy merevvé váljunk. Fizikai síkon a fájdalom és a gyulladások félelmetes ellenfele. Ezen a téren valóban legyőzhetetlen. Meg kell továbbá említenem, hogy sokkhatás esetén az egyik leghatékonyabb nyugtatószer lehet.
MOTIVÁCIÓ: RUTICELIT – a merész szövetséges
A RUTICELIT kiemelt alkalmazási területei: homlok, orr, fejtető, utolsó nyakcsigolya, szív, farkcsont. Valljuk be, hogy életünk egyik legnagyobb mozgatórugója a stressz. A stressz, amely hatékonyan rövidíti életünket és ráncokat rajzol az arcunkra, szinte mindennapi társunkká vált. Pont a stressz ellen való a RUTICELIT! Már reggel a segítségünkre siet, ha túl korán kell kelnünk, és ez egyáltalán nincs ínyünkre. Napközben akkor segít, ha érzelmileg kibillenünk a megszokott mederből, este pedig megkönnyíti az elalvást. Nem csak azok a helyzetek tartoznak a RUTICELIT ernyője alá, amikor hevesebben kezd dobogni a szívünk, hanem azok is, amikor el- vagy megpirulunk. Ide sorolható a túlzásba vitt napozás és az értágulat is (hajszálerek tágulata, aranyér, visszér). A RUTICELIT kiváló fiatalító hatású, ránctalanító krém.
ÁPOLÁS: CYTOVITAL – a gondoskodó szépítő
A CYTOVITAL kiemelt alkalmazási területei: szemöldök, orca, áll, tarkó, nyak, solar plexus. Kisgyermekkorunktól kezdve alapvető igényünk, hogy fontosak legyünk valaki számára, és ez a szükségletünk felnőttkorunkban sem válik köddé. A CYTOVITAL puhává és hidratálttá varázsolja a bőrt, aminek köszönhetően lelassítja annak öregedését. Fantasztikus ápolást nyújt továbbá a kebleknek és a hasnak, akár kismamák esetében is. Jótékonyan hat a hormonrendszer működésére, segít megtalálni az egyensúlyunkat. A CYTOVITAL erősíti az elégedettség és kiegyensúlyozottság érzését, könnyebb vele rátalálni a belső nyugalomra, amelyből az önmegvalósítás képessége fakad. Az önmegvalósítás terel minket arra az útra, hogy mindig önmagunk maradjunk, hogy mindig azt tegyük, amit szeretnénk – mindezt természetesen, és nem erőszakosan. Ez az ember életének egyik legboldogabb érzése.
TUDJA-E? Az öt Pentagram® krém megfelel a hagyományos kínai orvoslás (HKO) öt elemének. Használatuk számtalan előnnyel jár:
» a krémek széles körben alkalmazhatók, hatásaik lefedik testünk valamennyi szervrendszerét, így az összes általános egészségügyi problémát is;
» a krémek testünk különböző területein történő egyidejű használatával, egyszerre akár több egészégügyi probléma is kezelhető;
» a krémek gyógyszerekkel vagy étrend-kiegészítőkkel együtt is alkalmazhatók;
» nagy előnyük, hogy állapotos, illetve szoptató kismamák is használhatják őket;
» azoknál, akik allergiások az étrend-kiegészítők bizonyos összetevőire (pl. szójaolaj, méhviasz, stb.), a gyógynövénytartalmú krémek használata megfelelő alternatívát jelenthet egészségügyi problémájuk kezelésében.
HOGYAN HASZNÁLHATÓK A KRÉMEK?
» Akut esetekben, megelőzésképpen, terápiás jelleggel.
» Évszakok szerint.
» Adott szervek vagy energetikai pályák (meridiánok) fölötti területekre kenve.
» Reflexzónákon vagy akupunktúrás pontokon.
» A Pentagram® gyógynövénykoncentrátumokkal végzett kúra támogatásaként.