TÁMOGATJA A CITOKINEK ÉS EGYÉB ELLENANYAGOK TERMELŐDÉSÉT
    ENYHÍTI A FÁRADTSÁG ÉS A KIMERÜLTSÉG ÉRZÉSÉT
    SEGÍTI AZ IDEGRENDSZER MŰKÖDÉSÉT

A Peralgin használata

A készítmény feketecsalán, magnézium és a kínai hernyógomba egyedülálló kombinációja, olajokat, gyógynövénykivonatot tartalmazó, egyedülálló bioinformációs készítmény. Elsősorban a kormányzó meridiánt és a tüdőmeridiánt harmonizálja, emellett jótékonyan hat a húgyhólyag és a lép-hasnyálmirigy vezetékre, valamint kedvezően befolyásolja az idegrendszer és a hormonrendszer működését is.

A Peralgin egyik fő összetevője a feketecsalán (Perilla frutescens) levélkivonat és a növényből származó magolaj. Antioxidáns és allergiaellenes tulajdonságainak köszönhetően a feketecsalánt nagyra értékelik a hagyományos kínai orvoslásban. A készítményben megtalálható továbbá a kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonata. Ez a gyógygomba erősíti a szervezet ellenálló képességét. Ezeket a páratlan alkotórészeket kiegészíti a borágó magolaja, a macskagyökér és a szőlőmag kivonata, valamint a magnezit (magnézium-karbonát). Emellett Szőlőmag kivonatot (Vitis vinifera), Orvosi macskagyökért (Valeriana officinalis), és Bioinformációkat tartalmaz.
 A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

Kivételes összetételének köszönhetően a Peralgin harmonizálja az immunrendszert, erősíti a természetes immunitást, jótékonyan hat valamennyi allergiás tünetre, és hozzájárul az allergiás rohamok megelőzéséhez. Csillapítja az asztmás köhögési rohamot, hatékonyan alkalmazható szénanátha, nyálkahártya-viszketés és a bőr kipirulása esetén. Segítségével megszüntethetők az olyan allergiás tünetek, mint a csalánkiütés vagy az atipusos ekcéma. Igen előnyös lehet migrénes fejfájás és a változókorban jelentkező hőhullámok fellépésekor. A szervezet energiatartalékainak növelésére alkalmas, erősítő (tonizáló) készítmény.
A fentieken kívül az alábbi panaszok, tünetek és állapotok esetén érdemes választanunk:
• ételmérgezés
• túlzott izzadás és hőhullámok 
• az idegrendszer megnyugtatása (kimerültség, stressz, izgatottság stb.) 
• energiahiány 
• premenstruációs tünetegyüttes (PMS), fájdalmas menstruáció
• gyomor- és szívneurózis
• utazási betegség (kinetosis)
• izomgörcsök.

Ajánlott adagolás
Naponta 1-3×1 kapszula.
A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott!
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Ajánlott a Peralgin megelőző célú használata, de alkalmazható akut esetekben is.
Teljes mértékben természetes készítmény, mellékhatásai nincsenek.